Spelconcept

PMgames Het tactisch spel Inkopen & Aanbesteden
Process Model Games
Copyright 2007 Anton A. van Aar, all rights reserved.
KvK 17209894
Voorwaarden
Privacy
Spelconcept
Het spelconcept

Het spelconcept is gebaseerd op het aaneenschakelen van processtappen. Doordat er in de nabije toekomst meerder inkoop gerelateerde processen conform dit spelconcept worden ontwikkeld, kunnen deze processen naadloos aaneengeschakeld worden (ketenintegratie).
Simpel en doelstreffend


Door het eenvoudig spelconcept kan het spel snel van start gaan. Spelenderwijs wordt je bekend met de spelinstructies. Met vier spelers / teams duurt het spel ongeveer 1,5 uur.
Een Inkooptraining voor slechts 131,50?

Waar krijg je nog een interactief trainingsmiddel voor slechts
129,00 (excl. BTW)? Dit spel biedt de mogelijkheid om samen met inkopers en andere betrokkenen op een interactieve manier met elkaar in discussie te gaan over inkoop-processen met bijbehorende stellingen en dilemma's.


Toekomstige mogelijkheden


Binnen het vakgebied Inkoop  worden nieuwe spellen ontwikkeld op het gebied van Contract en Leveranciersmanagement, E-procurement en Sourcing. Daarnaast komen er nieuwe spelkaarten als aanvulling op het tactisch spel Inkopen & Aanbesteden zoals:
- Ethiek en Integriteit,
- Europees Aanbesteden en
- ICT inkoop.

Mocht je zelf nog suggesties hebben, neem dan contact met ons op.
Inkopen verkopen!

Dit spel geeft de mogelijkheid om samen met interne klanten van inkoop op een totaal andere manier van gedachten te wisselen over inkoopprocessen met stellingen en dilamma's, in plaats van traditionele presentaties over inkoop.  Dit spel geeft u veel meer inzicht en uitzicht op draagvlak.
Maatwerk

Het spel kan tegen meerprijs bedrijfsspecifiek worden gemaakt met eigen inkoopprocessen en spelkaarten. Het spelconcept kan ook ontwikkeld worden voor andere processen zoals ITIL, Logistiek, Marketing etc. . Wil je meer weten, neem dan contact met ons op
.
Voor wie?

Het spel is geschikt voor iedereen die in aanraking komt met of al betrokken is bij inkoopprocessen. Je kunt het o.a. gebruiken voor een kick-off van een inkoopwerkgroep, voor interne trainingsdoeleinden, evaluaties van bestaande aanbestedingen en andere specifieke toepassingen.